en-GBsl-SIfr-FRit-ITde-DEca-ESnn-NOfi-FInl-BEpt-PTlv-LV
Select the search type
 
  • Site
  • Web
Search
Modernisme i Ecologia

Let’s go and discover some of Art Nouveau’s hidden treasures! These games will show you how nature inspired the furniture and buildings created in this style.

Fr   En   Nl   Pt   Fi   Ca   De   Si   No   Es   It  

Descobrir el Modernisme
Les activitats en línia ajuden els infants a descobrir el Modernisme a través de 3 jocs interactius que els permeten identificar i memoritzar els motius i les característiques d'aquest estil.

Holandès Anglès Francès Alemany Eslovè Finès
 
 
 
 
Úrsula i el Drac – pel•lícula animada en 3D


Gaudiu de la pel·lícula "Úrsula i el Drac", un curt d'animació que transcorre en el pont modernista de Ljubljana. Explica la història d'Úrsula i el Tritó, un resum de l'antiga llegenda escrita per France Prešeren, el poeta eslovè més cèlebre. Si voleu saber més coses sobre el pont del Drac i France  Prešeren, cliqueu els següents enllaços (Anglès): Dragon bridge   France Prešeren

La galeria dels infants

Els infants interpreten el que veuen de maneres diverses. Més avall hi trobareu una selecció d'alguns dibuixos fantàstics fets per infants inspirats en vàries activitats relacionades amb el Modernisme. Voldríem animar els mestres i educadors a enviar-nos imatges escanejades de dibuixos fets pels infants sobre el Modernisme, siguin resultat dels exercicis de les nostres publicacions didàctiques o sorgits de la seva imaginació. Noteu que, d'acord amb la Convenció sobre els drets de l'infant de les Nacions Unides, no es mencionarà cap nom. 

Contacte: a-s.buffat(a)artnouveau-net.eu

Vegeu la galeria 

With the support of the Culture Programme of the European Union

Responsible publisher: Bety Waknine, General Director,
Bruxelles Urbanisme & Patrimoine,
CCN - Rue du Progrès 80, B. 1, 1035 Brussels - Belgium